Zoeken in deze blog

woensdag 10 maart 2010

07/03/10 Everton FC 5 - 1 Hull City AFC (Goodison Park - 34.682 Toeschouwers)

Na de wedstrijd van Forest Green reden we naar onze volgende bestemming. We hadden een hotel geboekt in Manchester (The Old Trafford Lodge, what’s in a name) want de planning was om zondag de wedstrijd Man City – Spurs te volgen maar door een kalender verschuiving konden we deze wedstrijd op onze bil schuiven. Dan maar plan B ingeschakeld en zonder al te veel moeite te moeten doen konden we tickets kopen voor Everton – Hull City, op een klein uurtje van Manchester.

’s Morgens weer vroeg uit de veren dus, ontbijt nemen en hop ons minibusje in richting Everton. We stopten eerst even aan het Tranmere Rovers voor de ongelukkigen die er dinsdag niet bij zouden zijn en daarna ook aan Anfield Road, Rond Anfield werden de nodige kiekjes genomen en daarna waren we nog met een andere bekende EFW’er Andy afgesproken in de Sandon Pub, de kroeg waar Liverpool FC werd gesticht. Na wat pils en een portie fish & chips ging de weg dan verder naar Everton, op een boogscheut van Anfield Road.

Er heerste een gezellige drukte, het was schitterend weer met een blauwe hemel. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie voetbalmiddag. Voetballend was Everton simpelweg op alle vlakken de betere van Hull City, eindstand was dan ook 5-1. Jammere vaststelling was wel dat ondanks deze ruime overwinning er amper sfeer was in het stadion, weinig of geen gezangen tenzij van de Hull City fans toen het kalf nog niet verdronken was. Rare vaststelling als je club met 5-1 wint, je kunt natuurlijk niemand beoordelen na één wedstrijd maar ik hoop toch dat de Fellaini & co aanhangers zich de volgende wedstrijden een beetje beter of harder achter hun club zetten.

Na de wedstrijd Liverpool centrum nog even in voor ons avondmaal en een pilsje, nadien voldaan terug richting Manchester want vier van ons zestal vertrokken om 8u ’s morgens terug richting Antwerpen.

Geen opmerkingen: