Zoeken in deze blog

zaterdag 2 oktober 2010

02/10/10 BVV Barendrecht 0 - 0 CSV Apeldoorn (Sportpark De Bongerd - 400 Toeschouwers)

Vorige donderdag nog Europa League voetbal bij onze noorderburen, vandaag maakten we ons debuut in de dit seizoen opgerichte “Topklasse Zaterdag” van het Nederlandse voetbal, te vergelijken met onze derde klasse.

Tripje stond extra op het programma omdat we onze Duitse collega en vriend Michael op bezoek hadden van 1860er.de waar we later nog mee naar Antwerp gingen.

Barendrecht is een voorstad/gemeente van Rotterdam en de Feyenoord attributen en fans zag je dan ook dusdanig hier bij Barendrecht van zowel in de KFC (ja geen Burger King deze reis) als in het Sportpark zelf.

De wedstrijd was mager of ik kan het beter omschrijven met de woorden die ze zelf op de website van Barendrecht gebruiken: Barendrecht en CSV Apeldoorn hebben geen reclame gemaakt voor de Topklasse.

Barendrecht begon beter aan de wedstrijd maar buiten enkele kleine kansjes was er niks te zien, Apeldoorn stelde teleur en was duidelijk voor een punt gekomen. Een tiental minuten voor tijd kwam er dan plaats een rode kaart voor de aanvoerder van Barendrecht na een harde tackle en werd Apeldoorn plots wakker en trapten ze nog op de paal.

De tweede helft was even saai als de eerste, Barendrecht probeerde eruit te komen en dit resulteerde nog dat er een speler allen voor het Apeldoornse doel verscheen maar de kans vakkundig de nek omwrong. Ook een Apeldoorns doelpunt werd nog afgekeurd wegens buitenspel en zo eindigde de wedstrijd waarmee ze begonnen was.

Een tweede 0-0 in 3 dagen op Nederlandse bodem, we zijn al meer verwend geweest maar dat heb je natuurlijk niet in de hand. Binnenkort dan maar eens de “Topklasse Zondag” gaan bekijken of er daar wat meer belevenis is.

Geen opmerkingen: