Zoeken in deze blog

vrijdag 20 april 2012

20/04/12 SV Lohhof 1 - 1 FT München Gern (Hans-Bayer-Stadion - 52 Toeschouwers)


Wat doe je op een vrijdagavond in München? Een very low level voetbalwedstrijd gaan bekijken of de nodige pinten drinken in het Hauptbrauhaus. Natuurlijk kozen we voor het eerste met in gedachte na de wedstrijd nog wel enkele biertjes te drinken. En zo vertrok ik met Gary, de anderen waren dus wel slimmer, naar SV Lohhof. Een rit met de metro en bus brachten ons in een uurtje ergens buiten München en meer bepaald in het district Unterschleissheim.

We waren net op tijd voor de wedstrijd, de ingang zag er best aangenaam uit. In het stadionnetje 1 tribune en de rest omheining, omliggend door het nodige groen. Geen kantine, daarvoor moest je terug buiten gaan naar het plaatselijke restaurant/café.

De wedstrijd was van zeer laag niveau, amper volk zoals je hier ziet in 4de provinciale. Waar waren we weer aan begonnen ;-) En het werd meer lachwekkend toen 2 locals dienst deden als lijnrechters, al was dat een groot woord want ze bleven enkel in het midden staan, geen meter meelopend met het spel maar enkel waaiend als de bal over de lijn ging. We zagen 2 doelpunten, mooi verdeeld onder beide clubs maar moesten 5 minuten voor tijd doorgaan of we misten onze bus terug naar het metrostation en anders konden we daar een half uur staan blinken.

Het openbaar vervoer viel goed mee en we hadden rond 22-22:30u terug in de binnenstad kunnen zijn maar de anderen hadden gekozen om het hotel op te zoeken. Ik en Gary echter konden het dan niet laten en voor we ook ons hotel opzochten gingen we nog een lokale kroeg binnen waar net Oasis opstond, dat kon veel slechter natuurlijk. De kroegbaas was een dikke, uit de kluiten gewassen man maar vriendelijk tot en met. Mooi op de terugrit was trouwens nog de verlichte Allianz Arena in de blauwe kleuren van 1860, maar dat was voor morgen!

Geen opmerkingen: