Zoeken in deze blog

vrijdag 27 augustus 2010

27/08/10 SV Darmstadt 98 - Stuttgarter Kickers (Stadion am Böllenfalltor - AFGELAST)

Omdat we zaterdag op vriendbezoek gingen in Erfurt, beslisten we om al vrijdag te vertrekken en “on the road” Darmstadt nog mee te nemen omdat het ten eerste de lange rit zou breken en twee we vorige keer ons goed geamuseerd hadden bij een vorig bezoekje daar.

Na een helletocht met files en ongelooflijk harde regenbuien kwamen we net iets later dan gepland aan in ons hotel in Frankfurt. Snel dan onze zakken gedropt en naar het station voor een reisje naar Darmstadt van ongeveer 15 minuten. Net te laat voor de eerstvolgende trein wat maakte dat we pas een trein hadden om 19:06u, wedstrijd begon om 19:30u. Trein dan nog enkele minuten te laat en zo arriveerden we net te laat pas in het station van Darmstadt. Soit, direct de taxi in en zo kwamen we denk ik een 10tal minuutjes te laat aan de ingang maar al onze moeite was voor niets geweest omdat de wedstrijd was afgelast wegens… wateroverlast. En dit midden zomer!

Om de stress dan maar door te spoelen zijn we aan het stadion maar nog enkele biertjes blijven drinken. Ook een heerlijke bratwurst moest er natuurlijk ook nog aan geloven. Verder dan maar de binnenstad voor de volgende biertjes om alvorens terug in Frankfurt te eindigen in de Ierse pub tegenover het station. Hier was dan weer een karaoke bezig (in een Ierse pub…) waar we de avond hebben afgesloten in stijl ;-)

Moe, lichtelijk dronken en voldaan dan naar bed want ’s morgens stond nog een rit van 300km voor de boeg richting Erfurt, en dat hebben we of ik zeker meer dan goed gevoeld.

Geen opmerkingen: