Zoeken in deze blog

maandag 8 december 2008

06/12/08 Fulham FC 1 – 1 Manchester City (Craven Cottage – 24.012 Toeschouwers)

Zaterdagochend 7u vertrokken we met de Eurostar naar Londen voor twee wedstrijden. Om 8:30u plaatselijke tijd onze baggage afgegeven in het hotel en dan op zoek naar een good English breakfast om reeds een filtertje te leggen voor een lange, wederom geestrijke voetbaldag.

Na een snel bezoekje bij Chelsea gingen we dan verder richting Craven Cottage. De eerste pub die we tegen kwamen nadat we de metro uitkwamen zat vol City fans, we geraakten zelfs niet aan de toog om te bestellen. Dan maar verder gewandeld richting stadion en mits wat vragen vonden we de "The Crabtree", pub voor de local fans.

Craven Cottage is een vrij leuk stadion, vooral de oude tribune was mooi om te zien en deed een beetje denken aan onze tribune 1 op de goede, oude Bosuil. Zelf zaten we als 2 City mollen in het thuisvak achter doel, vrij dicht op het veld. Leuk sfeertje alhoewel het fanatieker had gemogen, ook uit het bezoekersvak kwam weinig lawaai.
De wedstrijd was best aangenaam volgen, City kwam heel snel op voorsprong maar midden de eerste helft stonden de bordjes al terug in evenwicht. Kansen langs beide kanten hielden de wedstrijd spannend maar geen doelpunten meer. Een gelijkspel was dan ook de juiste uitslag. Kompany was één van de mindere, al zei een City fan ons op de metro dat hij de laatste 2 matchen de beste was. De mens zal waarschijnlijk niet goed tegen onze Stella kunnen…

Geen opmerkingen: