Zoeken in deze blog

zondag 26 oktober 2008

26/10/08 Telstar 4 - 1 Go Ahead Eagles (Sportpark Schoonenberg - 991 toeschouwers)

IJmuiden aan zee, dat stond vandaag op het programma. We vertrokken vroeg met op het oog eerst een leuke wandeling te maken maar iets over de grens begon het goed te regenen en het zou heel de dag niet meer ophouden. In IJmuiden aangekomen hebben we toch voor de wandeling gekozen maar dat werd een maat voor niets: regen en een stevige zeebries lieten ons na drie kwartier terug de auto inkruipen om toch maar even een flits van de zee op te vangen.

Dan maar naar het stadion, eigenlijk betaald voetbal onwaardig… maar dat heeft ergens ook zijn charmes natuurlijk. Een kapotte tribune, een lege tribune en een kantine die ook al op niet veel trok. Om ons één of andere onbekende reden waren er ook geen bezoekers aanwezig: een boycot, een ban? Joost mag het weten…

De wedstrijd daarentegen was goed, De Eagles begonnen goed maar Telstar nam over en scoorde de 1-0. Een kwartier later stonden de bordjes terug in evenwicht maar de thuisploeg maakte er voor rust nog eentje. Verdiende ruststand 2-1. Na de pauze stond er nog maar één club op het veld, namelijk Telstar dat nog 2x wist te scoren en zo de eindstand vastlegde op 4-1. Meer dan verdiend ook. Leuk nog om volgen was het scorebord van dienst: een soort scheepsmast waar bij elk doelpunt er viel er een mand werd ingehangen. Origineel toch!

In de gietende regen en met wat file bereikten we veilig onze thuishaven Deurne Noord, mits nog een kleine pit-stop te hebben gemaakt bij Mc Donalds.

Geen opmerkingen: