Zoeken in deze blog

dinsdag 15 juli 2008

12/07/2008 DOE MAAR (De Kuip Rotterdam)
Deze keer geen voetbal maar een optreden van de ondertussen “oude” rakkers van Doe Maar. Onder een typisch guur Belgisch/Nederlands “zomer”weertje vertrokken we richting Rotterdam, waar we ons onderweg wapenden met 2 six-packs Jupiler. Dan geprobeerd een leuk plaatsje vooraan op de parking te veroveren onder het motto van: wij rijden met een klasse wagen (Jaguar) en komen helemaal uit België, 3u rijden. Goed gelachen natuurlijk alhoewel een vriendelijke jongedame er toch met haar 2 voetjes intrapte en haar best deed om ons een zo goed mogelijke parkeerplaats te geven. Te vroeg aangekomen gingen we eerst een hapje eten in de lokale kebab zaak en dan nog even naar de kroeg in Rotterdam Zuid, dat enorm veel Belgische bieren op de kaart had staan.

Ondanks onze prijzige kaartjes (65 Euro is niet mis) waren onze plaatsen maar vrij beperkt, eigenlijk (te) ver van het podium en helemaal in de hoek. Terug met de nodige pilsjes in de hand hebben we er toch een leuke avond van gemaakt. Alle grote hits en meezingers zijn de revue gepasseerd dus dat zat goed. Wel duidelijk een ouder publiek, pakweg allemaal dertigers, veertigers en ouder. De jongere generaties hebben blijkbaar andere muziek keuzes nu :o) De tijd gaat in ieder geval snel, wetende dat ik hun eerste concert zag 25 jaar geleden in ons eigenste Hof ter Loo

Na het concert rendeerde onze parkeerplaats, we zaten direct op de snelweg richting Antwerpen. Moe maar voldaan, alleszins ik toch!

Geen opmerkingen: