Zoeken in deze blog

zondag 20 juli 2008

19/07/2008 KV Oostende 1 – 1 Hull City (Albertpark Stadion - 1.200 Toeschouwers)Onder weer een echt Belgisch zomerweertje vol buien en wind ging de trip vandaag naar Oostende, koningin der badsteden. Wal wil je als één van je grootste attracties een zeilschip, of beter barkentijn uit Antwerpen is.

Na even een korte wandeling in het centrum en op de dijk te hebben gedaan gingen we richting Albertparkstadion waar weinig beleving was voor de wedstrijd. In het stadion ook weinig volk, waaronder dan nog een 200tal gasten uit Hull.

Blijkbaar had Hull een veredeld b-elftal naar de kust gestuurd want er zat weinig tempo in de wedstrijd. Hull domineerde en kwam ook verdiend op voorsprong met een mooi kopbaldoelpunt. Na de “koffiepauze” bracht Hull een heel nieuw team tussen de lijnen, waaronder Hull City legende Dean Windass. Deze 39jarige oude rakker was de man die Hull City op Wembley na 104 jaar de premier league inschoot op voorzet van super Frazier Campbell, ex Antwerp.

De tweede helft was nog minder om aanzien, Oostende kwam beter en beter in de wedstrijd wat resulteerde in een mooie aanval door de Hull verdediging en Laleman besloot koel in de rechter beneden hoek. KVO bleef goed meespelen en het gelijkspel was een terechte uitslag. De dag zijn we dan geëindigd met wat pilsjes in de Celtic Ireland pub te Oostende en een portie mosselen/friet ergens op de dijk van Wenduine.

Geen opmerkingen: