Zoeken in deze blog

maandag 8 december 2008

06/12/08 Queens Park Rangers FC 1 – 0 Wolverhampton Wanderers (Loftus Road – 13.416 Toeschouwers)

Na Fulham stond onze tweede wedstrijd van de dag op het menu. Na een snelle pit-stop aan ons hotelletje vertrokken we direct terug richting Shepherds Bush station. Na 2 pubs te hebben gedaan voor de wedstrijd, eentje met bezoekende fans en eentje voor de thuisfans was het weeral hoge tijd om de tribune van Loftus Road in te duiken. Wolves had een mooi vak bezoekende fans maar buiten "we are Wolves" kwam er maar weinig uit. De thuisfans deden hun duit beter in het zakje qua vocale steun.

QPR was duidelijk de betere van de koploper in de "the championship". Spits Blackstock die enkele reuze kansen de nek omwrong werd rond het half uur vervangen, karakterwissel van de QPR coach. Aan de andere kant liep nog een oude bekende rond, met name Sylvan Ebanks-Blake maar ook hij bakte er niks van, net zoals in zijn Antwerp loan periode. Rusten deden we met 0-0, alhoewel QPR gerust had kunnen en mogen voorstaan. Tweede helft bleef spannend en rond de 63ste minuut kregen de Rangers wat ze verdienden, 1-0. In de laatste 10 minuten kwam ex AS Roma vedette Tomassi de troepen van QPR nog versterken en na 4 minuten overspelen bleef de verdiende 1-0 als eindstand op het score bord.
Het was reeds de 4de wedstrijd dat ik zag op Loftus Road en het blijft me daar bekoren, een leuke familieclub met steeds een aangenaam sfeertje.