Zoeken in deze blog

woensdag 14 januari 2009

12/01/09 KL Felda United 1 - 2 Johor ( Stadium Bola Sepak, Cheras KL - 200 Toeschouwers)Wat doe je op vakantie? Natuurlijk proberen om links of rechts een lokale wedstrijd mee te pikken. Vandaag landde ik in Kuala Lumpur en had gespot dat ik zowel vandaag als morgen een wedstrijd kon zien, respectievelijk in de 2de klasse en morgen in de 1ste klasse van het Maleisische voetbal.

Het werd een helletocht om het stadion te vinden, x aantal metro’s en taxi’s genomen maar blijkbaar wist niemand waar het stadion juist lag. In de gietende regen werd ik van het kaske naar de muur gestuurd en net ik wou opgeven omdat de wedstrijd binnen een 20 minuten begon vond ik eindelijk een taxichauffeur die de weg wist. In allerijl ben ik er dan toch nog geraakt en zat ik 3 minuten voor aanvang in het Stadium Bola Sepak. Tot mijn grote verbazing zat er amper een 200 man in het stadion dat plaats heeft voor 18.000 toeschouwers.

Het niveau van de wedstrijd was bedroevend, te vergelijken met een degradatiewedstrijd bij ons in de 4de klasse. Johor was de de betere van Felda en kwam verdiend op voorsprong maar 10 minuten later stonden de bordjes terug in evenwicht. Maar in de blessuretijd van de eerste helft maakte Johor de 1- 2 wat de de eindstand bleef. De 2de helft was helemaal een maat voor niks, wel willen maar niet kunnen Lange ballen, slechte passes… Blij dat het gedaan en vrij snel terug aan mijn hotel geraakt. Been there done that again zekers…

2 opmerkingen:

Hakim Amir zei

hi there, great blog... i cannot read the language but i enjoyed the photos of yr travels especially to the stadiums..because i like to do the same thing as well, whenever i go travelling!

cheers
hakim

Pat zei

Thanks Hakim, it's written in Dutch, my oficial language.
Nice hobby we have right!

All the best,

Patrick